En son Teknoloji Haberleri

16 Ocak 2015 Cuma









    Tabiki mümkün bunun pek çok örneği mevcut gelişen ve hızla büyüyen bilişim teknoloji sistemlerinde artık insanlar işe gitmeden kendi işleri gibi çalışabilecekleri İnternetten para kazanma sistemleri mevcut.

Mesela Anket Doldurarak Para Kazanabilrsiniz.

 Sistem Şu şekilde Çalışmaktadır;

Mesela firmalar yeni bir ürün tanıtacağı zaman pek çok araştırma yapmaktadır ve insanların bu ürünlerle ilgili dolduracakları anketler sayesinde hem ürünle ilgili hangi kitleye seslendikleri aynı zamanda ne kadar bir potansiyele sahip olabileceklerini görebilmekteler bu yüzden internette pek çok site var bu sitelere büyük olan firmalar yapılacak ürünle ilgili doldurulacak anketi gönderiyorlar sitelerde bu ankaetleri üye olan insanlara göndermektedir sistem bu şekilde çalışmaktadır.

   Örneğin bir bilgisayar firması yeni bir ürün tanıtacak, bu ürünle ilgili itediği müşteri potansiyeli 22-35 yaş aralığında ve 2 sene önce yeni bir bilgisayar alan 200.000 kişi istiyor ve bilgisayar firması anket sitelerine bu isteğini iletiyor sitelerde kendine üye olan insanlara bu kriterlere göre gönderiyor.

Aylık Ne Kadar Kazanç Sağlayabilirim?

 İşte bu sorunumuzun bir cevabı yok çünkü ne kadar çok anket doldurursak o kadar çok para kazanabiliriz, zaten siz üye olduktan sonra anket sitelerine onlar size eğer sizin kriterlerinize uyan bir anket var ise otomatik size mail atıyorlar ve sizden ankete katılmanızı sağlıyorlar.

Ev hanımları ve Öğrencilere Ek Gelir Sağlarmı?

Tabiki ev hanımları günün belli zamanları mailine gelen aneti takip edip doldurup geri gönderirse çok zamanınıda almaz bu iş zaten.
  Öğrencilerde aynı şekilde okuldan ve derslerinden bir boşluk buldularmı aynı şekilde anket doldurabilirler artık maili okumak ve görmekte çok sorun değil çünkü artık android uygulamalı akıllı telefonlar sayesinde nerede olursanız olun bu işi yapabilirsiniz.

Bu işi yapabilmek için ne gerekli?

Bu işi yapmak için sadece interneti olan bir bilgisayar olması yeterli geri kalan sizin bu işi benimsemeniz ve bir iş gibi sahip çıkmanızdır.

   Ben yeni bir kitap keşvettim bu konuyla ilgi belki sizinde ilginizi çeker diye düşünüyorum isterseniz bir göz atın Tıklayınız>>







0 yorum:

Yorum Gönder

Google Arama

Faydalı Linkler

Saat / Takvim

Sayfalar

Altın kuru

Döviz Kuru

Günlük Burç Yorumu

Haber Liste

Takipci Listesi

Toplam Görüntülenme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Diger Adresler

Blog Arşiv

Translate

Tarihte Bugün

Milliyet (TEKNOLOJİ)

Memurlar net İlanlar

Hürriyet TEKNOLOJİ

Vizyondaki Fİlmler