En son Teknoloji Haberleri

11 Aralık 2014 Perşembe








 Kaliteli blogger oluşturmanın sırları

  Artık sizlerin de bilgilerinizi paylaşabileceğiniz bir platform sunulmakta ne mi Google uygulaması olan blogger üzerinden sizde bir blog kurabilir ve dilediğiniz her şeyi  paylaşabilirsiniz

   Tabi blogger sayfasını doğru işletebilmek için bazı sırlar vardır bunlar doğru yapıldıktan sonra ,belki bloğunuz dan para bile kazanma şansınız var.

Şimdi gelin nelere dikkat etmemiz gerekiyor birlikte bakalım.

1-      Yapacağınız bloğunuzun teması insanları yormayacak şekilde olması gerekmekte ilk açıldığı anda sayfasınız çok karışık olursa insanlar neye bakacağıyla ilgili karmaşa yaşar ve sitenizde durmadan gider.

2-      Seçeceğiniz isimin kısa olması gerekmekte ,eğer uzun isim seçerseniz aramalar da kolaylıkla bulunamaz ve sayfanızda hit oluşturamazsınız. Paylaşacağınız blog ismi yapacağınız yayınlarla alakalı olursa daha kolay bir şekilde internet üzerinde bulunmanızı sağlayacaktır isim yabancı olursa da dünyaya bu yayını paylaşmış olursunuz.

3-      Ekleyeceğiniz içerikler doğal, anlaşılır olması gerekmekte eğer başka bir siteden kopyalayıp yapıştırırsanız sitenize ,Google bunu anlar ve sitenize değer vermez kendi bilginiz ve araştırmalarınızla yani emek harcayarak bir şey ile yaparsanız Google buna değer veriri ve sayfanızın üst sıralara çıkmasına yardımcı olur.

4-      Eğer yayınlayacağınız konunun başlığı insanların ilgisini çekecek şekilde olmaz ise insanlar okumaz ve böylelikle hit de alamazsınız.

5-      Paylaşacağınız konu insanların ilgisini çekecek yani mesela benim köpeğim öldü eğer ben köpeğimin öldüğü anı anlatırsam insanlar bunu okumak ister mi sizce?   Şahsen ben istemem ama benim köpeğim ölmeden önce şöyle oynardık bu şekilde eğitirdim bu şekilde oyunlar oynardık derseniz insanlar bunu okumayı daha çok sevecektir.

6-      Eğer yayınlarınızın okunmasını istiyorsanız benzersiz içerik paylaşmaya dikkat etmelisiniz eğer  paylaşılmayan farklı bir konu yakalarsanız, karşınızda milyonlarca insanın yaşadığı bir dünya var yazılarınız her kez tarafından okunacaktır.

7-      Bloğunuza translate özelliği ekleyebilirsiniz, bu size dünya ya yayın yapma hakkı kazandırır.
8-      Çok fazla belli belirsiz konu eklemeyin , şişirmeyin bloğunuzu sade ,temiz ,düzenli bir blog iyi okuyucular kazanmanızı sağlar.

9-      Eğer her şeyi yaptınız bloğunuz hit almaya başlarsa ,bunu kazanca da çevirebilirsiniz, google adworks size bu konuda yardımcı olacaktır.

     Anlattığım şeyleri bizzat yaşadığım için sizinle paylaştım , bu şekilde bir tasarım yaparsanız değişimi kendinizde göreceksiniz ,bir sonraki paylaşımımda görüşmek üzere



Sizde yorum yaparak bloğuma katkıda bulunabilrsiniz. Teşekkürler 

0 yorum:

Yorum Gönder

Google Arama

Faydalı Linkler

Saat / Takvim

Sayfalar

Altın kuru

Döviz Kuru

Günlük Burç Yorumu

Haber Liste

Takipci Listesi

Toplam Görüntülenme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Diger Adresler

Blog Arşiv

Translate

Tarihte Bugün

Milliyet (TEKNOLOJİ)

Memurlar net İlanlar

Hürriyet TEKNOLOJİ

Vizyondaki Fİlmler